De basisprincipes van ontharing

Een nieuwste lasers bevatten verder krachtige koelsystemen bijvoorbeeld een 3P-cooling, een comfortabele behandeling. Na een kuur bezit u een babyzachte, gladde huid en hoeft u zich nauwelijks zorgen meer te produceren teneinde overbeharing. Gemiddeld bestaan daar 6-8 behandelingen nodig.

Zij mag u dan ook vertellen ofwel een kosten wegens het ontharen door de zorgverzekeraar worden vergoed en hoeveel behandelingen u benodigd bezit en wat daarvoor vervolgens desgewenst de onkosten zijn.

Een Soprano Accord werkt efficiã«nt vanwege iedere client die teneinde een supersnelle, pijnloze en effectieve laserontharing vraagt.

Dit LightSheer DUET diode lasersysteem kan zijn speciaal gemaakt vanwege doelmatig en permanent ontharen. Mede door een allernieuwste technologie en een geavanceerde sterke diode laser met 800 nm golflengte kan zijn een LightSheer DUET ongeëvenaard en ook niet soortgelijk met verschillende ontharingssystemen op het gebied veilige en effectieve laserontharing op ons efficiënte manier.

DeSoprano Accordcombineert SHR lasertechnologie met pijnloze IN-Motion vanwege snelle, pijnloze ontharing. Een SHR lasertechnologie richt zich op een lederhuid en stelt de haarfollikels welke daarin gevonden geraken bloot met heerlijke warmteproducerende energiestoten.

Een ieder bezit immers eens last betreffende ongewenste haargroei. Hoofdhaar laseren kan zijn vervolgens veelal de perfecte oplossing vanwege het permanent verminderen over haar. Laser ontharen kan zijn namelijk éém met de meest efficiënte en effectieve methodes teneinde definitief te ontharen.

Een hier laser heeft louter effect op de haarzakjes die in een groeifase zijn, daar daar vervolgens voldoende melanine is om het laserlicht op te nemen.

Bekijk meer aan de nieuwste en allerbeste elos technologieen voor dit definitief ontharen, belangstelling meer informatie met of maak meteen toepassing betreffende ons gratis 1e consult met ons ervaren HBO huidtherapeut bij je in de omgeving!

Allicht luisteren we aandachtig tot de wensen en verwachtingen aangaande het uitkomst. We zeggen u dan ook hoeveel laserbehandelingen benodigd zijn om dit te verwachten resultaat te bereiken.

Door een laserbehandeling sterven een eiwitten in de haarzakjes af. Hiermee is het haarzakje vernietigd en is dit haartje definitief verwijderd.

Een 100% resultaat kan helaas niet gegarandeerd worden. Na een treatment blijven er namelijk donsharen achter en deze kunnen zich in een loop over de jaren bij kracht over hormonen, medicatie of overmatige branderigheid tot andere volwassen hoofdharen ontwerpen. Die haren mogen dan desgewenst wederom behandeld worden teneinde een perfect resultaat te bereiken ofwel te behouden.

Dit kan zijn dus van omvangrijk waarde dat u dan ook ieder medicijngebruik meldt bij een specialist. Denk hierbij tevens met milde medicijnvormen bijvoorbeeld aspirine, antibioticakuren en andere pijnstillers.

Op de haarzakjes welke in de overgangs- en rustfase zijn, bezit de laser nauwelijks effect. Enkele behandelingen zijn dus nodig om zoveel geoorloofd haarzakjes in een groeifase te treffen en te inactiveren.

Voorheen kon je wegens ontharingsbehandelingen zoals harsen en permanent ontharen louter terug bij ons specialist, doch tegenwoordig kun jouw het tevens thuis verrichten. Dat kan zijn vanzelfsprekend niet slechts ons stuk goedkoper vervolgens structurele bezoekjes aan een specialist, doch tevens alsnog eens makkelijker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *